PIZZERIA GRILLROOM JOKER ITALIA

PIZZERIA GRILLROOM JOKER ITALIA Lekker & Snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 496 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Grillroom Joker Italia. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 22:24 Dikke prima voor deze prijzen. Spareribs kunnen iets gaarder, zodat vlees van bot valt, patat ook klein beetje langer. Pizza bodem was zoutloos. Vriendelijke bezorger. Al met al dikke prima met ruimte voor verbetering.
23 jun 2022 om 17:00 Colzone was beetje verbrand maar was lekker
19 jun 2022 om 19:45 Het was niet echt warm en spearrips waren taai. De patat waren heerlijk
16 jun 2022 om 23:09 Nvt goed is goed
16 jun 2022 om 22:39 Weer top geregeld! Vriendelijke en vlotte bezorging! En natuurlijk weer genoten van het lekkere eten!
15 jun 2022 om 4:50 Lekker
12 jun 2022 om 20:37 Er onbreekte iets aan de bestelling. We hebben opgebeld maar werd gezegd dat we dat de volgende keer maar extra moesten bestellen. Zijn hier niet blij mee. Geen goede ervaring dus!!!!!!!!!
12 jun 2022 om 3:06 Zeer snelle bezorging en erg lekker. Helaas had ik zelf te weinig saus besteld. Ook zo was het heerlijk. Een vriendelijke jongeman die het kwam brengen. Kortom helemaal top! Top!
11 jun 2022 om 18:44 Pizza for my boyfriend and Doner box for myself. Pizza was good but I was very disappointed with the Doner box. It was mostly just fries... Literally a small handful of meat (which wasn't even Doner meat) and a little sprinkle of salad. Not happy
6 jun 2022 om 20:33 Eten prima. Bezorgtijd bijna 3 kwartier eerder dan aangevraagd
3 jun 2022 om 19:11 het zou handig zijn als we van de buitenkant weten wat er in zit
3 jun 2022 om 18:59 Super