PIZZERIA GRILLROOM JOKER ITALIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 527 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Grillroom Joker Italia. Meer weten? Ontdek meer

12 okt 2022 om 22:06 Altijd goed eten en mooi op tijd.
10 okt 2022 om 22:30 Teveel patat en te weinig vlees voor de Kapsalon KipDöner groot...en dat voor € 8,00! Geserveerd in een lage schotel, waardoor het snel warmte verliest. Jammer!
7 okt 2022 om 21:13 Shoarma heeft wel eens beter gesmaakt,verder lekker op temperatuur en goede bezorging
2 okt 2022 om 14:25 Saus zat er helaas niet bij ,verder was het eten goed
24 sep 2022 om 23:26 Pizza was droog bijna geen saus op smaakte nergens naar, zonde van geld
25 aug 2022 om 20:11 Heerlijk gegeten, broodje kipstukjes speciaal was wel een beetje te pittig, dat stond niet in de beschrijving. Verder was de bezorging top! Netjes in de haven, waar wij een nachtje waren, ons eten bezorgd.
22 aug 2022 om 21:40 Pizza Calzone Kip. Smaakte prima! Alleen de bezorgtijd vind ik wel erg lang, in een dorpje als Wolvega moet het toch mogelijk zijn om binnen 30-40 minuten te bezorgen, lijkt mij.
9 aug 2022 om 20:17 Wij zitten iets veder van ze vandaan ik denk daar door wat vertraging! Was 25/30 min later als aangegeven. Maar eten was zeker naar wens en voor de toekomst zeker de moeite waard!
8 aug 2022 om 22:39 Eten is goed en flinke porties, super! Helaas geen bestek bij geleverd (wel om gevraagd bij opmerkingen) Wij waren op het land aan het werk, vandaar dat wij graag bestek hadden gewild…
6 aug 2022 om 23:56 Lekkurrr
6 aug 2022 om 23:23 Lieferung schneller als in der App versprochen. Pizza war leider nicht lecker, 0 Geschmack.